Kunnallistekniikka

Rakennamme yhteistä ympäristöä. Teemme teiden, väylien, vesihuollon, torien, sekä satama- ja laiturialueiden saneeraus- ja rakennustyöt laadukkaasti ja kustannustehokkaasti.

Liikuntapaikat ja viheralueet

Toteutamme virikkeellisiä ja viihtyisiä virkistyspaikkoja. Huolehdimme puistoalueiden, liikuntapaikkojen sekä leikkipaikkojen saneerauksesta ja rakentamisesta.

Mittaus ja tutkimus

Mittaamme ja arvioimme. Toteutamme suunnittelua varten tehtävät työmaamittaukset ja maaperätutkimukset.

Verkostojen kartoitus

Palvelemme erilaisissa verkostojen kartoittamistarpeissa. Kartoitamme sähkö- ja tietoliikenneverkot sekä kaukolämpö- ja muut verkostot.

 

Ulko- ja liikennevalot

Toteutamme ulkovalaistus- ja liikennevaloverkon rakentamisen ja ylläpidon, aina vikojen korjauksesta dokumentointiin koko Kuopion kaupungin alueella mukaan lukien liitoskunnat.

Huollamme säännöllisesti Kuopion kaupungin valot. Ulkovalot huolletaan huoltokierrosten yhteydessä kaupunginosittain noin 3 kertaa vuodessa.

Jos huomaat ulkovalaistusvian, joka vaatii kiireellistä huoltoa, ilmoitathan asiasta Kuopion Energian vikapalveluun 0800 180 330. Kiireettömissä tapauksissa ilmoitus Kuopion palautepalvelun kautta https://palaute.kuopio.fi

 

Sähkö- ja tietoverkot

Pidämme energian virtaamassa. Hoidamme sähköverkkojen rakennus- ja ylläpitotyöt sekä sähköliittymien asennus- ja mittarointityöt. Tarjoamme sähköverkkopalveluja verkonhaltijoille ja yrityksille.

Ylläpidämme Kuopion Sähköverkko Oy:n verkkoa ja tarjoamme varallaolopalvelua ympäri vuorokauden. Vikailmoituksissa pyydämme teitä olemaan yhteydessä Kuopion Energian vikapalveluun 0800 180 330.

Tietoverkkojen osalta olemme kokoonpaneva voima. Toteutamme avaimet käteen -periaatteella tietoverkon rakennusprojekteja Kuopion Kaupungin tietohallinnolle ja muille yrityksille.

25 000 huollettavaa ulkovalaisinta
500 rakennusprojektia vuodessa
250 000 m2 uutta asfalttia vuodessa